Piese Dube - Piese din dezmembrari Despre magazin | Piese Dube Info produse | Piese Dube Contact | Piese Dube Locatia noastra | Piese Dube
Piese Dube | Vanzari piese din dezmembrari dube, autoutilitare, microbuze
Contact
Suna acum!
   
Piese pentru dube
Informatii despre produsele noastre
Produse de calitate, atent verificate
 

Prin intermediul magazinului nostru online, firma noastra vrea sa aduca in atentia dumneavoastra, produsele pe care noi le comercializam. Produsele noastre, provin din dezmembrari ale altor autovechicule de talie mijlocie si mare, care au fost avariate.

Procesul de selectionare al pieselor din dezmembrari, este efectuat de catre cei mai buni tehnicieni din domeniu, iar calitatea produselor, va fi pusa intotdeauna pe primul loc. Mai mult de atat, firma noastra va garanteaza calitatea si prin acest aspect subliniem si seriozitatea cu care tratam orice aspect care face parte din activitatea noastra. Indiferent de magnitudinea sau valoarea produselor cumparate de la noi, veti primi pe langa ele aceleasi accesorii cu care ne mandrim. Seriozitate, calitate si promptitudine.

Toate piesele auto pentru dube Iveco, Mercedes, Ford, Fiat, Renault, Mercedes Sprinter, Volkswagen LT provin din dezmembrari si sunt second hand. Toate articolele din magazinul nostru sunt verificate de catre echipa noastra si corespund normelor de calitate in vigoare.

Produsele comercializate de catre magazinul nostru, sunt atent cercetate si categorisite de catre tehnicienii si mecanicii nostri. Acestea corespund normelor de calitate, dar si normelor de uzura in timp.

Prin procedee specifice, piesele second hand care se repun in folosinta si intra automat in catalogul firmei noastre, sunt verificate amanuntit si catalogate dupa valoarea de uzura, durata de supravietuire dupa repunerea in functiune si alte aspecte care tin de calitatea produsului.

   
Piese pentru dube
Piese pentru dube si autoutilitare
Pentru marcile cele mai uzitate
 

Magazinul Piese Dube, va asigura de promptitudinea si calitatea serviciilor. Si cu aceasta declaratie, vrem sa subliniem urmatoarele: In cazul in care nu gasiti unul dintre produsele pe care le cautati la noi in magazin, folositi fara nici o rezerva numerele de telefon afisate pe site-ul nostru.

Specialistii nostri va vor raspunde prompt si vor rezolva problema dumneavoastra. Chiar daca piesa de care aveti nevoie nu se regaseste printre marcile sau produsele afisate pe site, echipa noastra va face tot posibilul ca problema dumneavoastra sa fie rezolvata, in cel mai scurt timp, cu cea mai mare promptitudine si seriozitate, la cele mai avantajoase preturi.

Nici unul dintre produsele second hand, nu se va pune in vanzare decat atunci cand tehnicienii nostri, vor fi siguri ca acel produs sau piesa, este in perfecta stare de functionare si va fi utilizabil/utilizabila ca si o piesa noua. Folositi fara rezerve numerele noastre de telefon, pentru mai multe informatii, suport tehnic, sau alte informatii care va pot ajuta. Va multumim. Echipa Piese Dube.

Magazinul Piese Dube va asigura de promptitudinea si calitatea serviciilor. Si cu aceasta declaratie, vrem sa subliniem urmatoarele: In cazul in care nu gasiti unul dintre produsele pe care le cautati, la noi in magazin, folositi fara nici o rezerva, numerele de telefon afisate pe site-ul nostru.

Specialistii nostrii va vor raspunde prompt si vor rezolva problema dumneavoastra. Chiar daca piesa de care aveti nevoie nu se regaseste printre marcile sau produsele afisate pe site, echipa noastra va face tot posibilul ca problema dumneavoastra sa fie rezolvata, in cel mai scurt timp, cu cea mai mare promptitudine si seriozitate, la cele mai avantajoase preturi.

 
Piese dube Fiat Piese dube Iveco Piese dube Renault Piese dube Sprinter Piese dube Volkswagen LT Piese dube Mercedes Vito Piese dube Ford
 
Top